Hommikusöögi retseptid

Sarvesaiad 

Marje, 3. august 2004, 08:21
Sarvesaiad singi- ja munatäidisega

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.5 kg Lehttainas
1 tk Väike sibul
25 g Või või margariin
250 g Keedusink
0.5 dl Hakitud petersell
1.5 tl Sinep
3 tk Muna
Sool
Pipar

Valmistamine
Koori ja haki sibul, pruunista rasvaines. Lõika sink kuubikuteks ja sega peterselli ja sinepiga ning lisa sibulatele. Vahusta munad ja lisa segusse. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika õhukeseks rullitud tainast kolmnurksed tükid, pane segu tainale ning rulli tükid laiemalt poolt kokku. Pane saiakesed küpsetuspulbriga kaetud plaadile, pintselda pealt külma vee või lahti klopitud munaga. Küpseta 200ºC juures ahju keskel 12-15 min kuldpruuniks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee