Taimetoidu retseptid

Roheline püreesupp vorstiga 

Merit, 6. detsember 2007, 19:51
Roheline püreesupp vorstiga. Mida vähem sööjaid, seda rohkem jääb järele!

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Pehme rõngasvorst
8 dl Vesi
2 tk Kanapuljongikuubik
1 tk Porrulauk koos rohelise osaga
1 tk Spargelkapsas
4 tk Jahused kartulid
200 g Sulatatud juust
Sool
Jahvatatud must pipar

Valmistamine
Lõika vorst väikesteks kuubikuteks ja pruunista pannil väheses õlis. Keeda tükeldatud köögivili kanapuljongis pehmeks ja püreesta. Lisa vähehaaval juust ning kuumuta segades, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta vorstitükid vahukulbiga supi hulka ja kuumuta supp keemiseni.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee