Kiudainerikkad toidud

Puuviljasalat veinikastmes 

Toidutare, 3. august 2004, 06:19
Poola rahvustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Õun
2 tk Pirn
6 kuni 8 tk Aprikoos või ploom
1 kuni 2 tk Virsik
0.5 kl Punane vein
1 kuni 3 sl Tuhksuhkur
0.75 kl Vahukoor
2 kuni 3 tk Pähklituumad
Sidrunimahl

Valmistamine
Pese ja puhasta puuviljad ning tükelda. Kaussi pandud puuviljadele vala suhkru ja sidrunimahlaga segatud vein. Kaunista vahukoorega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee