Poola köök

Datlikook I 

Toidutare, 4. august 2004, 05:45
Poola rahvustoit

Kogus: ühele

Koostisosad
6 tk Munavalge
2 kl Tuhksuhkur
250 g Datlid
250 g Mandlid
250 g Šokolaad
Riivsaia
Võid
Sidrunimahla või rummi

Valmistamine
Vahusta munavalged tugevaks vahuks, lisa sõelutud tuhksuhkur ja vahusta veel. Pane mandlid kuuma vette ja eemalda kest. Lõika mandlid ja datlid ribadeks, riivi shokolaad ning sega kõik ained kergelt munavalgevahuga. Vala segu ühtlase kihina võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud küpsetuspaberile. Küpseta 180ºC juures helekollaseks. Jahtunud kook immuta sidrunimahla või rummiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee