Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
100 g Tume šokolaad (näiteks Fazer ekstratume Blockšokolaad)
0.5 dl Suhkur
2 tk Munakollane
1 sl Brändi
3 dl Vahukoor
KAUNISTAMISEKS
riivitud šokolaad
Tuhksuhkur
Maasikaid
Valmistamine
Vooderda kandilise vormi põhi kilega. Riivi šokolaad. Sega kastrulis suhkur ja 3 sl vett.Kuumuta pidevalt segades keemiseni. Keeda 3–4 minutit, kuni moodustub siirup. Sega siirup ja riivitud šokolaad. Klopi juurde munakollased ja brändi. Vahusta vahukoor ja lisa ülejäänud massile. Vala segu vormi, kata kilega ja külmuta vähemalt neli tundi.
Tõsta vorm 10 minutit enne serveerimist välja ja vajuta seejärel kuuma vette kastetud südamekujulise vormiga südamekesed. Sama võib teha ka terava kokanoaga – kasta nuga korraks kuuma vette ja lõigata näiteks kolmnurgad. Puista taldrikule tuhksuhkrut, aseta keskele südameke ja kaunista maasikaga.
Kommentaarid (0)