Kiudainerikkad toidud

Sepik 

Toidutare, 2. august 2004, 12:39
Maitsvad ja tervislikud pätsikesed

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 l Piim
25 g Pärm
1 tl Sool
4 sl Või
800 kuni 900 g Sepikujahu

Valmistamine
Lisa leigele piimale vedeldatud pärm, sool, jahu ja sulavõi. Sõtku sitke tainas, mis käte ja kausi küljest lahti lööb. Kata tainas puhta rätikuga ja pane sooja kohta u tunniks kerkima. Sõtku kerkinud tainas veel kord läbi ja lase kerkida. Kerkinud tainast vormi keskimise suurusega pätsid, pane küpsetuspaberiga kaetud pannile ja lase veel veidi kerkida (10-20 minutit), määri piimaga ja küpseta 200-220ºC juures kuldpruuniks.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee