Tortide retseptid

Mandlitort II 

Toidutare, 2. august 2004, 12:23
Mandlitort II 
Pidulik tort

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
PÕHI
300 g Mandlimass
3 tk Munavalge
VÕIKREEM
3 tk Munakollane
0.75 dl Suhkur
2 dl Kohvikoor (10%)
1.5 tl Tärklis
150 g Pehme või või margariin
MANDLIKREEM
0.5 dl Hakitud mandlid
0.5 dl Suhkur
KAUNISTUS
0.5 dl Röstitud mandlilaastud

Valmistamine
PÕHI: Riivi mandlimass ja sega ühe munavalgega. Vahusta kaks munavalgelt tugevaks vahuks ja sega ettevaatlikult mandlimassiga. Joonista küpsetuspaberile kolm 21-22 cm läbimõõduga ringi ja jaota tainas kolmeks põhjaks. Küpseta põhjasid 150

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee