Tortide retseptid

Rabarberi-jäätisetort 

Toidutare, 2. august 2004, 12:00
Hapukas ja samaegselt magus rabarberitort.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmistamisaeg u 30 minutit + üleöö sügavkülmas.

Koostisosad
2 tk Beseepõhi
400 g Rabarber
1 dl Suhkur
4 dl Vahukoor
2 tk Munakollane
LISANDID
400 g Rabarber
1 dl Suhkur

Valmistamine
Lõika rabarber tükkideks ja pane suhkruga potti ning kuumuta 5-10 minutit, lase jahtuda. Vahusta koor, lisa munakollased ja rabarber. Pane üks beseepõhi lahtikäivasse vormi. Vala vahukooresegu peale ja kata teise beseepõhjaga. Tõsta sügavkülma ja hoia kuni järgmise päevani. 
Kuumuta tükeldatud rabarber suhkuga 5-10 minutit ja lisa serveerimisel torditükile.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee