Hommikusöögi retseptid

Nuudlid sealihaga 

Toidutare, 27. detsember 2004, 09:09
Sealiha ja shampinjonikaste.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
75 g Seafilee
1 tk Sibul
250 g Šampinjonid
150 ml Lahja piim
2 tl Kastmepaksendaja
Sool
Pipar
Muskaatpähkel
1 sl Hapukoor (10%)
250 g Keedetud nuudlid

Valmistamine
Tükelda sealiha, haki sibul ja shampinjonid. Prae ilma rasvata, lisa piim, kuumuta keemiseni ja sega juurde kastmepaksendaja. Maitsesta, lisa hapukoor. Serveeri nuudlitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee