Küpsetised

Šokolaadi-martsipanimuffinid 

Lia Virkus, 22. juuni 2009, 08:56
 Jaan Heinmaa
Saaja rõõm nende toredate koogikeste üle on kindlasti eriti suur, kui kingitusena tuleb kaasa ka korralik muffinipann.

Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Väikesteks tükkideks lõigutud mandlimass (martsipan)
0.5 dl Vesi
4 tk Muna
1 dl Jahu
2 tl Küpsetuspulber
100 g Tumedad šokolaadigraanulid
50 g Või
GLASUUR
1 dl Tuhksuhkur
1 sl Kange kuum kohv

Valmistamine
Sulata mandlimass keevas vees ühtlaseks. Mikserda ükshaaval juurde munad. Sõelu segu peale kokkusegatud kuivained ning sega läbi. Sulata šokolaad koos võiga ja lisa segusse.
Jaga tainas muffinipanni õõnsustesse, mis on vooderdatud pabervormidega,
ning küp seta 200° juures 20 minutit. Soovi korral võid valmistada kohvist ja tuhksuhkrust glasuuri ning katta sellega muffinite pinna.
Säilivad ühe kihina karpi laotuna toatemperatuuril hästi järgmise päevani.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee