Kiudainerikkad toidud

Tikrivaht 

Toidutare, 31. juuli 2004, 11:04
Lihtne ja maitsev magustoit.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
u 20 minutit + jahutamine.

Koostisosad
500 g karusmarjad
2 sl või
1.25 dl suhkur
3 dl vahukoor
KAUNISTUS
sidrunmelissilehti

Valmistamine
Puhasta marjad, sulata või suures madalas potis. Pane tikrid potti ja kuumuta nõrgal tulel u 5 minutit. Suru marjad kahvliga püreeks ja lisa suhkur. Jahuta marjapüree. Vahusta koor tugevaks vahuks ja lisa sellesse marjapüree. Jaota magustoit kaussidesse ja kaunista sidrunmelissiga. Võid kasutada ka konserveeritud või külmutatud marju. Jäiseid marju ei ole vaja eelnevalt sulatada.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee