Gluteenivabad retseptid

Mangokreem 

Toidutare, 31. juuli 2004, 10:46
Mangokreem
Värskendav marjakreem.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
u 30 minutit + u 4 tundi jahedas.

Koostisosad
2 tk mango
1 tk apelsin
3 dl apelsinimahl
1 tk kaneelikoor
3 tk munakollane
0.75 dl suhkur
2 sl maisitärklis
20 tk vaarikad

Valmistamine
Puhasta mango, tükelda ja mikserda. Puhasta apelsinid, pressi mahl välja ja sega 3 dl apelsinimahlaga. Keeda mahla koos apelsinikoore ja maitseainetega u 15 minutit, kurna.
Vahusta munakollased suhkuga tugevalt vahuks. Lisa tärklis. Vala segu vähehaaval kuuma apelsinimahla ja sega samaaegselt. Keeda, kuni segu pakseneb. Jahuta. Jahtunud segule lisa mikserdatud mango, sega ja jaota portsjonid klaasidesse. Hoia jahedas u 4 tundi. Kaunista vaarikatega.
 
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee