Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
u 30 minutit + u 2 tundi jahedas.
Koostisosad
PÕHI
200 g riivleib
50 g vedel margariin
TÄIDIS
150 g külmsuitsulõhe
200 g hakitud krevetid
2 tk keedumuna
2 tk väikesteks tükkideks lõigatud avokaado
1 tk hakitud punane sibul
1 dl maitsestamata jogurt
3 sl majonees
1 tl värskelt pressitud sidrunimahl
sool
pipar
KAUNISTUS
100 g must kalamari
sidruniviilud
tillioksad
Valmistamine
Sega riivleib margariiniga ja sega sellest tainas. Täida 23 cm läbimõõduga koogivormipõhi tainaga. Tõsta vorm koos tainaga jahedasse. Sega lõhe, krevetid, muna, avokaado ja sibul jogurti ja majoneesiga. Maitsesta sidrunimahla, soola ja pipraga. Täida tordipõhi saadud täidisega. Tõsta tort mõneks tunniks jahedasse "valmima". Enne serveerimist kaunista tort kalamarja, sidrunilõikude ja tillioksakestega.
Kommentaarid (0)