Lõunasöögi retseptid

Kalasupp I 

Toidutare, 21. detsember 2004, 19:41
Kalasupp krevettidega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk paprika
2 sl oliiviõli
3 sl jahu
1 l kalapuljong
2 tl sidrunimahl
3 sl tomatipüree
näpuotsaga küüslaugupulbrit
400 g tursafilee
200 g krevetid
maitserohelist

Valmistamine
Kuumuta puhastatud ja tükeldatud paprika õlis, lisa jahu ja kalapuljong. Lisa maitseained, sidrunimahl, tomatipüree. Keeda veidi, lisa suured tursafilee tükid. Keeda veel 5-10 minutit. Lisa krevetid, lase keema tõusta ja kaunista maitserohelisega 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee