Lõunasöögi retseptid

Sidrunišnitsel 

Toidutare, 8. veebruar 2008, 09:57
Sidrunišnitsel on Viini šnitsli Skandinaavia variant. Viinis tehakse šnitsel vasikalihast ja see on taldrikusuurune. Liha praetakse searasvas rabedaks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g sea välisfilee (viilutatud)
1 dl riivsai
0.5 dl tugevamaitseline riivjuust
2 tk sidrun
1 tl sool
0.25 tl pipar
1 tk muna
2 kuni 3 sl rasvaine

Valmistamine
Vasarda lihaviilud võimalikult suurteks ja õhukesteks. Sega riivsai riivjuustuga ja ühe sidruni riivitud koore, soola ja pipraga. Klopi munad lahti, keera lihaviilud kõigepealt munas ja siis riivsaia segus. Vajuta paneering hästi kinni. Lase shnitslitel veidi aega kuivada. Kuumuta rasv ja prae šnitsleid mõlemalt poolt 3-4 minutit, kuni need muutuvad ilusasti kuldpruuniks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee