Retseptid

Odratangud seenekastmega 

Angelica Udeküll, 25. juuni 2008, 09:46
Eelista 35% rõõska koort, sest see jätab kastme paksemaks. Lahjema koore puhul peab kastmesse lisama ka paksendajat või jahu.

Kogus: kahele

Koostisosad
100 g keedetud odratang
6 tk �ampinjonid
0.5 tk harilik sibul
200 g rõõsk koor
2 tl aedtill
4 viilu peekon

Valmistamine
Haki sibul ja pruunista pannil.Viiluta šampinjonid ja lisa pannile sibula juurde. Pruunista läbi.Vala juurde rõõsk koor ja lase kaste keema. Maitsesta tilliga.Lase vesi keema ja maitsesta soolaga. Vala juurde odratang ja keeda, kuni tangud on pehmed. Arvesta keetmiseks umbes pool tundi.Viiluta peekon ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.Vormi taldrikule tassiga odratangu kuhi, vala peale seenekaste ja kõrvale aseta praetud peekon. 200 grammi 35%-list rõõska koort annab 220 kcal rohkem kui 10%-ne koor. Odratang paisub veidi rohkem kui kaks korda. 100 grammi keedetud tangu saamiseks võta 50 grammi kuiva tangu.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee