Kolumnid

Lihtne singisalat 

Angelica Udeküll, 8. veebruar 2008, 09:39
Salatikastme jaoks sobib hapukoore sekka lisada näiteks veidi sinepit või mädarõigast.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk �un
1 tk keedetud kartul
1 tk hapukurk
100 g punane aeduba
100 g sea suitsukoot
100 g hapukoor

Valmistamine
Haki õuntest, kartulist ja hapukurgist kuubikud.Keeda oad pehmeks ja lase maha jahtuda.Viiluta ja haki suitsukoodi liha. Sega kõik hakitud komponendid kausis segamini ja vala peale hapukoor. Maitsesta kergelt hapukoorega ja sega salat kokku.Juurde võid pakkuda pannil praetud suitsukooti. Ubasid peab enne keetmist kindlasti leotama. Soovitav on oad panna eelmisel päeval likku. Salatisse sobib panna ka klassikalist põlduba, aga ka neid peab eelnevalt leotama.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee