Lõunasöögi retseptid

Suvine põrsafileepada 

Mariann, 31. juuli 2004, 08:17
Kiire ja mahlakas pajaroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g sea sisefilee
1 sl võid või margariini
0.5 tl sool
1 pk (250 g) külmutatud köögiviljad
2 dl rõõsk koor
1 kuni 2 tl vene sinep
1 tl prantsuse ürdisegu või peterselli

Valmistamine
Lõika liha 2 cm paksusteks viiludeks. Sulata rasv pannil. Kui see on helekollane ja vaht on kadunud, pruunista selles lihaviilud mõlemalt poolt. Maitsesta soolaga. Lisa aedvili. Seda ei ole vaja eelnevalt sulatada. Sega sinep ja ürdisegu koore hulka. Kalla maitsestatud koor liha ja aedvilja peale. Hauta liha 5-10 minutit.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee