31. juuli 2004, 08:17
Suvine põrsafileepada
Kiire ja mahlakas pajaroog.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g sea sisefilee
1 sl võid või margariini
0.5 tl sool
1 pk (250 g) külmutatud köögiviljad
2 dl rõõsk koor
1 kuni 2 tl vene sinep
1 tl prantsuse ürdisegu või peterselli
Valmistamine
Lõika liha 2 cm paksusteks viiludeks. Sulata rasv pannil. Kui see on helekollane ja vaht on kadunud, pruunista selles lihaviilud mõlemalt poolt. Maitsesta soolaga. Lisa aedvili. Seda ei ole vaja eelnevalt sulatada. Sega sinep ja ürdisegu koore hulka. Kalla maitsestatud koor liha ja aedvilja peale. Hauta liha 5-10 minutit.
Kommentaarid (0)