Nädala kook

Pumat 

Toidutare, 1. august 2011, 11:42
Suhkruglasuur ehk pumat.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kl suhkur
maitseaineid

Valmistamine
1. VÕIMALUS
Sega suhkur veega ja kuumuta keema. Eelmalda vaht. Lase jahtuda ja glasuuri 70-80ºC juures. Maitse ja värvuse andmiseks võib lisada kakaopulbrit või toiduvärvi.
2. VÕIMALUS
Suhkruglasuuri võib valmistada tuhksuhkrust, mis on ka märksa mugavam ja kiirem moodus. Lisa sõelutud tuhksuhkrule vett, kuni kogu suhkur on märgunud, siis soojenda, kogu aeg segades. Eriti tuleb jälgida, et glasuur ei hakkaks nõu äärtest kõrbema. Glasuuri toodet glasuuri sisse kastes või määri glasuuri peale.
NB! Soovitav on glasuuritavad tooted enne glasuurimist katta moosiga, see annab tootele ilusama läike.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee