Kolumnid

Köögivilja-nuudlisupp 

Angelica Udeküll, 4. september 2008, 07:09
Köögivilja-nuudlisupp
Puljongikuubiku asemel eelista vedelat puljongikontsentraati. See on naturaalsem ja pole nii soolane.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk porgand
1 tk kartul
100 g valge peakapsas
0.5 tk harilik sibul
50 g spagetid
1 tl puljongikontsentraat ehk fond
1 leht loorber
1 tl �li
1 l vesi

Valmistamine
Haki sibul ja tee porgandist ning kapsast ribad. Pruunista need kergelt pannil õli sees. Aja potis vesi keema ja lisa puljongikontsentraat. Vala kapsas ja porgand potti ning keeda mõni minut. Lisa maitseks loorberileht ja veidi musta pipart. Haki kartul ja lisa teiste juurikate hulka. Keeda mõni minut. Lisa lühemaks murtud spagetid ja keeda, kuni kartul ja spagetid on pehmed. Sibulat ja porgandit eelnevalt pruunistades tuleb maitse paremini välja.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee