Magustoidud

Šarlottkreem võiga 

Toidutare, 5. detsember 2007, 08:42
Kuulsa kausikoogi kreem.

Koostisosad
200 g või
0.75 kl suhkur
1 tk väike muna
0.5 kl piim
vanilli
konjakit

Valmistamine
1 Vahusta või poole koguse suhkruga heledaks vahuks.
2 Pane piim keema ja vahusta muna ülejäänud suhkruga. Vala vahustatud munale peene joana pidevalt segades kuum piim. Kuumuta muna-piimasegu 80-90 kraadi juures 5-6 minutit, kuni see kergelt paksenema hakkab. Jahuta 18-20 kraadini ja lisa siis vahustatud võile. Vahusta kõike koos paar minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee