Küpsetamata magustoidud
30. juuli 2004, 12:15

Jäätisega täidetud sidrun

Jäätisega täidetud sidrun.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistamisaeg u 15 minutit + vähemalt 4 tundi sügavkülmas.

Koostisosad
0.5 l vanillijäätis
4 tk sidrun
2 tk purustatud Dajmi šokolaad

Valmistamine
Pehmenda jäätis. Lõika sidrunitelt "kaas" pealt ära ja lõika veidi põhjast, et sidrun seisaks püsti ja serveerimisel ei kukuks ümber. (Põhjast lõikamisega ole ettevaatlik, et viljaliha välja ei tuleks).
Võta välja viljaliha, mikserda ühtlaseks massiks ja sega pehmendatud jäätise ja purustatud shokolaadiga. Täida sidrunid jäätisega ja pane "kaas" veidi viltu peale ning aseta täidetud sidrunid vähemalt neljaks tunniks sügavkülma.