Küpsetamata magustoidud

Jäätisega täidetud sidrun 

Toidutare, 30. juuli 2004, 12:15
Jäätisega täidetud sidrun.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Valmistamisaeg u 15 minutit + vähemalt 4 tundi sügavkülmas.

Koostisosad
0.5 l vanillijäätis
4 tk sidrun
2 tk purustatud Dajmi šokolaad

Valmistamine
Pehmenda jäätis. Lõika sidrunitelt "kaas" pealt ära ja lõika veidi põhjast, et sidrun seisaks püsti ja serveerimisel ei kukuks ümber. (Põhjast lõikamisega ole ettevaatlik, et viljaliha välja ei tuleks).
Võta välja viljaliha, mikserda ühtlaseks massiks ja sega pehmendatud jäätise ja purustatud shokolaadiga. Täida sidrunid jäätisega ja pane "kaas" veidi viltu peale ning aseta täidetud sidrunid vähemalt neljaks tunniks sügavkülma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee