Küpsetamata magustoidud

Klassikaline vanillijäätis 

Toidutare, 30. juuli 2004, 12:10
Isevalmistatud jäätis.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 l rõõsk koor (35%)
1 tk vanillikaun
5 tk munakollane
250 g suhkur
KAUNISTUSEKS
riivitud šokolaadi

Valmistamine
Soojenda rõõsk koor potis (ära keeda). Eralda vanillikaunast seemned ja pane nii seemned kui ka kaun potti. Vahusta munakollased suhkruga ja lisa 2 sl kuuma koort muna-suhkrusegusse.
Sega tugevalt. Lisa munasegu peene joana kuumale koorele ja sega samaaegselt, kuni segu potis pakseneb. Lase segul jahtuda, võta välja vanillikaun, vala kaussi ja pane sügavkülma.
Sega 1x iga poole tunni järel, kuni jäätis on valmis. Või vala segu jäätisemasinasse, tõsta seejärel portsjontopsidesse ja sügavkülmuta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee