Küpsetamata magustoidud

Šokolaadijäätis 

Toidutare, 4. veebruar 2008, 19:44
Isevalmistatud jäätis

Kogus: neljale

Koostisosad
7.5 dl rõõsk koor (35%)
4 tk munakollane
200 g suhkur
200 g hakitud šokolaad
1 dl �okolaadikaste

Valmistamine
Pane koor potiga pliidile sooja. Vahusta munakollased suhkruga. Võta 2 spl kuuma koort potist ja sega muna-suhkrusegule juurde. Vala vahustatud munasegu peenikese joana kuuma koore sisse, ise samaaegselt segades. Lisa 100 g hakitud šokolaadi ja sega, kuni segu on veidi paksenenud. Lase jahtuda. Vala segu kaussi ja sega ettevaatlikult juurde šokolaadikaste ja ülejäänud 100 g hakitud šokolaadi. Pane saadud segu sügavkülma ja sega 1x iga 30 minutit jooksul, kuni jäätis on valmis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee