Küpsetised

Rabarberikook IX 

Toidutare, 30. juuli 2004, 11:50
Kattega plaadikook

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 kg puhastatud rabarber
4 sl suhkur
1 tl jahvatatud kaneel
LIIVATAINAST KOOGIPÕHI
450 g jahu
0.75 kl suhkur
250 g või
1 tl vett või 1 muna
soola
0.5 tl küpsetuspulber
VÕIBISKVIIT
150 g jahu
0.75 kl suhkur
150 g või
6 kuni 7 tk muna

Valmistamine
Valmista biskviit biskviiditaigna kuumal menetlusel (vt nõuanded-küpsetamine I), lisa jahu ja piimjaks soojendatud või. Rulli liivatainast küpsetusplaadisuurune koogipõhi. Küpseta 200ºC juures helekollaseks. Vala peale puhastatud rabarberid, puista üle suhkru ja kaneeliseguga. Küpseta nii kaua kuni rabarber korralikult kuumaks läheb. Siis vala peale võibiskviiditainas ja küpseta uuesti 180-200ºC juures u 30 minutit. Jahuta kook ja puista tuhksuhkruga üle.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee