Lõunasöögi retseptid

Lihavarras I 

Toidutare, 30. juuli 2004, 10:51
Grillitud sealihafilee juustutäidisega. Pidulik ja lihtne valmistada.

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g seafilee
grillkastet
TÄIDIS
2 dl hakitud basiilik
1 dl sulatatud juust
1 tk punane paprika
1 sl oliiviõli
viilutatud peekonit
hambatikke

Valmistamine
Puhasta liha ja viiluta õhukesteks viiludeks ja rulli viilud. Tükelda paprika ja kuumuta kergelt oliivõlis. Sega hakitud basiilik, sulatatud juust ja paprika. Võta kaks rullikeeratud fileetükki ja pane basiiliku-paprikatäidis nende vahele ning keera peekonviil ümber. Pintselda grillkastmega üle ja grilli mõlemalt poolt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee