Lõunasöögi retseptid

Piima-lillkapsasupp 

Toidutare, 30. juuli 2004, 10:31
Lillkapsasupp piimaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk lillkapsas (u 1 kg)
1 tk sibul
1 l piim
sool
pipar
1 kimp tükeldatud redised
maitseroheline

Valmistamine
Jaga lillkapsas väiksemateks tükkideks. Keeda lillkapsas ja sibul piimas pehmeks. Mikserda keedetud lillkapsas ja sibul ning kuumuta suppi veelkord, maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kaussi ja puista üle tükeldatud rediste ja maitserohelisega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee