Kiudainerikkad toidud

Kodune martsipan 

Toidutare, 30. juuli 2004, 09:44
Mandlimass figuuride valmistamiseks tortidele kookidele.

Koostisosad
250 g mandlid
3 kuni 4 tk mõrumandel
2 tilka mõrumandliõli või -essents
250 g tuhksuhkur
2 sl vesi

Valmistamine
Pane mandlid mõneks minutiks kuuma vette, koori, kuivata ja jahvata hästi peeneks. Sega jahvatatud mandlid tuhksuhkru ja veega, sõtku hästi läbi rulli õhukeseks, vormi soovitud kujud ja lase õhu käes kuivada. Kui soovid pruunikat martsipani, lisa jahvatatud mandlite ja tuhksuhkru segule 1-2 tl kakaod, roosa värvuse saamiseks kasuta vee asemel maasika- või kirsimahla.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee