Kolumnid

Seene-kartulivorm 

Angelica Udeküll, 4. veebruar 2008, 12:44
Seente segu hulka sobib hästi lisada ka küüslauku. Maitseks võib lisada ka rosé-pipart ja ürte.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
4 tk keskmised kartulid
50 g �ampinjonid
1 tk harilik sibul
250 g rõõsk koor

Valmistamine
Koori kartulid ja viiluta õhukesed kettad. Haki sibul ja seened. Prae sibul ja seened kergelt pannil üle. Võta ahjuvorm ja lao esimese kihina põhja kartulid. Järgmiseks kihiks pane praetud seente-sibula segu ja selle peale taas kiht kartuleid. Maitsesta soola ja pipraga. Vala peale rõõsk koor. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 45 minutit.Šampinjonide asemel sobib kasutada nii servikuid kui ka metsaseeni.Angelica nõuanne: Pane vormi peale foolium, nii ei kuiva pealmine kiht kartuleid ära.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee