Toidukordade retseptid

Tulised oliivid tšilliga 

Toidutare, 25. november 2007, 16:37
Marineeritud oliivid küüslaugu ja tšillipipraga. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1.5 dl rohelised oliivid
1.5 dl mustad oliivid
2 tk küüslauguküüs
1 tk punane tšillikaun
3 sl oliiviõli
3 sl oliivikonservivedelik

Valmistamine

Pane soolvee-oliivid purki koos hakitu küüslaugu ja tšilliga, sega juurde oliiviõli ja oliivide vedelik. Lase seista enne serveerimist jahedas vähemalt üks ööpäev.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee