Hommikusöögi retseptid

Seeneomlett 

Toidutare, 30. juuli 2004, 10:01
Shampinjonitäidisega omlett

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g �ampinjonid
2 tl margariin
0.5 dl hakitud petersell
1 tk hakitud sibul
sool
küüslaugupipar
6 tk muna
4 sl riivjuust

Valmistamine
Pruunista kergelt tükeldatud shampinjonid hakitud sibulaga, maitsesta soola ja küüslaugupipraga. Vala kõik kaussi ja lisa hakitud petersell. Vahusta kergelt munad, küpseta väikesel pannil 4 omletti. Kui omlett on keskelt veel veidi toores, pane peale 1/4 seenetäidisest ja küpseta umbes minut aega. Keera omlett pooleks ja libista taldrikule. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee