Lõunasöögi retseptid

Pajaroog hiina kapsaga 

Toidutare, 30. juuli 2004, 10:05
Ühepajatoit hiina kapsaga

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g loomaliha või sealiha
soola
2 sl rasvaine
0.5 kl puljong
250 g toored kartulid
100 g herned
0.5 tk paprika
350 g hiina kapsas
0.5 kl rõõsk koor
0.5 sl jahu
1 tk sibul
maitserohelist

Valmistamine
Pruunista kuubikuteks lõigatud liha kuumas rasvas. Lisa hakitud sibul, kuum puljong ja kuubikuteks lõigatud kartulid ning hauta need poolpehmeks, maitsesta, lisa peenestatud kapsas ja hauta, kuni kapsas on pehme. Lisa herned. Sega jahu koorega, kalla ühepajatoidule ja kuumuta veel kuni keemiseni. Puista üle maitserohelisega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee