Küpsetised

Pannkoogitort 

Toidutare, 30. juuli 2004, 09:42
Pidulik pannkoogitort, eriti sobilik, kui külaliste hulgas on lapsi.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
TÄIDIS
2 tk hakitud sibul
küpsetamiseks õli
800 g hakkliha
1 sl jahu
1 purk (370 g) purustatud tomatid
2 sl tomatipüree
1.5 dl vesi
1.5 tl sool
0.5 tl küüslaugupipar
1 sl punet
1 sl basiilik
PANNKOOGID
2 dl jahu
veidi soola
5 dl piim
3 tk muna
küpsetamiseks võid
JUUSTUKASTE
2 dl vahukoor
1 dl piim
1 sl jahu
2 dl riivjuust
KAUNISTUS
viinamarjatomateid
värske basiilikuoks

Valmistamine
ValmistusviisTäidis: Pruunista kergelt hakitud sibul. Lisa hakkliha ja jahu,sega. Lisa maitseained, purustatud tomatid. Keeda u 5 minutit. Tainas: Sega tainas ja küpseta ilusad ülepannikoogid. Arvesta ühe koogi jaoks 1 dl tainast. Lao pannkoogid ja hakklihasegu vaheldumisi kuumakindlasse vormi.  Alusta ja lõpeta pannkoogiga. Juustukaste: Sega koor, piim ja jahu potis ja keeda mõni minut. Lisa juust. Vala juustukaste üle pannkoogitordi ja küpseta ahjus 250ºC juures 10-15 minutit, kuni juust on võtnud ilusa värvi. Kaunista tomatilõikude ja maitserohelise lehega.  

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee