Lõunasöögi retseptid

Porrulaugusupp 

Toidutare, 30. juuli 2004, 09:20
Köögiviljasupp lihata

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
350 g kartul
1 tk porrulauk
või
1 l puljong
1 dl hakitud petersell
1 dl piim
0.75 tl sool
must pipar

Valmistamine
Tükelda kartul ja porru. Pruunista kartul ja porru võis, lisa puljong. Keeda u 10 minutit, kuni kartul on pehme. Mikserda kõik koos (porru kartul, petersell, piim ja puljong). Vala supp potti tagasi, keeda veidi, maitsesta soola ja pipraga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee