Lõunasöögi retseptid

Risotto krevettidega 

Toidutare, 30. juuli 2004, 09:22
Kiiresti ja kergelt valmiv riisiroog

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 tk porru
0.5 tk paprika
1.5 dl riis
2 tl võid või õli
1 dl vesi
2 dl tomatimahl
0.5 tk kalapuljongikuubik
500 g koorimata krevetid
hakitud tilli

Valmistamine
Haki paprika ja porru. Kuumuta riis ja porru rasvaines, lisa vesi ja tomatimahl ning puljongikuubik. Keeda riisi nõrgal tulel u 20 minutit. Koori krevetid ja lisa koos hakitud tilli ja paprikaga. Kuumuta krevette, ära keeda! 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee