29. jaanuar 2008, 11:33
Kihiline maasika-šokolaadipuding
Maasika-šokolaadipuding.
Kogus: neljale
Koostisosad
3 g (2 lehte) �elatiin
5 dl 20% rõõsk koor
2 sl suhkur
100 g piimašokolaad
100 g mikserdatud maasikad
2 cl cointreu liköör
Valmistamine
Sulata želatiin külmas vees. Keeda koor suhkruga. Pane purustatud šokolaad ja pool želatiinist kaussi ning vala pool keedetud koorest peale, sega. Pane teise kaussi mikserdatud maasikad, teine pool želatiinist ja liköör ning vala ülejäänud koor peale ja sega. Jaota šokolaadikoor nelja magustoidupokaali, tõsta mõneks ajaks külmutuskappi (mitte kauaks). Nüüd vala peale maasikakoor ja pane külma tarretuma.
Kommentaarid (0)