Kiudainerikkad toidud

Kihiline maasika-šokolaadipuding 

Toidutare, 29. jaanuar 2008, 11:33
Maasika-šokolaadipuding.

Kogus: neljale

Koostisosad
3 g (2 lehte) �elatiin
5 dl 20% rõõsk koor
2 sl suhkur
100 g piimašokolaad
100 g mikserdatud maasikad
2 cl cointreu liköör

Valmistamine
Sulata želatiin külmas vees. Keeda koor suhkruga. Pane purustatud šokolaad ja pool želatiinist kaussi ning vala pool keedetud koorest peale, sega. Pane teise kaussi mikserdatud maasikad, teine pool želatiinist ja liköör ning vala ülejäänud koor peale ja sega. Jaota šokolaadikoor nelja magustoidupokaali, tõsta mõneks ajaks külmutuskappi (mitte kauaks). Nüüd vala peale maasikakoor ja pane külma tarretuma.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee