Taimetoidu retseptid

Lihtne viinerisupp 

Heivi Peterson, 7. detsember 2009, 10:37
Lihtne viinerisupp
Selle ülilihtsa ja maitsva supi valmistamine on jõukohane ka koolilapsele. Igaüks võib suppi varieerida vastavalt oma maitsele.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk porgand
2 tk suured kartulid
2 tk varsseller
1 tk porrulauk
12 dl vesi
2 tk puljongikuubik
300 g viinerid
1 leht loorber
6 kuni 8 tera must pipar
sool
hakitud petersell või basiilik

Valmistamine
Haki porgandid ja sellerivarred kuubikuteks ja porru rõngasteks ning passeeri õlis mõni minut. Pane potti, vala üle keeva veega, murenda vette puljongikuubikud ja lase supipõhi keema.Lõika kartulid kuubikuteks ja lisa puljongile. Lõika viinerid ratasteks, prae pannil kuldpruuniks ja lisa supile. Lisa loorberileht ja pipraterad ning keeda seni, kuni aedviljad on valmis. Eemalda supist loorberileht. Maitsesta vajadusel soolaga ja puista üle hakitud maitserohelisega.Soovi korral võid suppi varieerida, lisades makarone, kasutades külmutatud juurviljasegu või mõnd pakisuppi jne. 1 minut enne keetmise lõppu võib lisada supisse kas marineeritud kurgi kuubikuid või jämedal riivil riivitud värsket kurki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee