.
14. september 2018, 15:00
Doonau delta kalasupp ehk Kuidas Küprosel haugi küpsetama õpetati
Taas ei ole tegemist igava toiduretseptiga, vaid Heidil Pajuväravalt on nagu ikka maitsva kalaroa juurde lisatud ka põnev seik elust enesest. Head lugemist ja maitseelamust!
Taas ei ole tegemist igava toiduretseptiga, vaid Heidil Pajuväravalt on nagu ikka maitsva kalaroa juurde lisatud ka põnev seik elust enesest. Head lugemist ja maitseelamust!
Tarvilikud toiduained:
► 1–2 paarikilost haugi► Paar peotäit soola haugi sissemäärimiseks► 3–4 l vett► 5 tomatit► 1–2 tšillikauna► 5 punast või oranži paprikat► 5 keskmist kartulit► 3 porgandit► 2 sibulat► 5 küünt küüslauku► 2–3 loorberilehte► 1–2 sl äädikat► 1–2 sl oliiviõli► Soovi korral 3–5 vutimuna või 1 kanamuna► 50–100 g hapukoort või toidukoort► Maitse järgi soola, musta ja valget pipart, tilli
Edasi lugemiseks:
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)