.
Kalatoitude retseptid
14. september 2018, 15:00

Doonau delta kalasupp ehk Kuidas Küprosel haugi küpsetama õpetati

Taas ei ole tegemist igava toiduretseptiga, vaid Heidil Pajuväravalt on nagu ikka maitsva kalaroa juurde lisatud ka põnev seik elust enesest. Head lugemist ja maitseelamust!

Taas ei ole tegemist igava toiduretseptiga, vaid Heidil Pajuväravalt on nagu ikka maitsva kalaroa juurde lisatud ka põnev seik elust enesest. Head lugemist ja maitseelamust!

Tarvilikud toiduained:

► 1–2 paarikilost haugi► Paar peotäit soola haugi sisse­määrimiseks► 3–4 l vett► 5 tomatit► 1–2 tšillikauna► 5 punast või oranži paprikat► 5 keskmist kartulit► 3 porgandit► 2 sibulat► 5 küünt küüslauku► 2–3 loorberilehte► 1–2 sl äädikat► 1–2 sl oliiviõli► Soovi korral 3–5 vutimuna või 1 kanamuna► 50–100 g hapukoort või toidukoort► Maitse järgi soola, musta ja valget pipart, tilli

Edasi lugemiseks: