Kalatoitude retseptid

Doonau delta kalasupp ehk Kuidas Küprosel haugi küpsetama õpetati 

Heidi Hanso, 14. september 2018, 15:00
.

Taas ei ole tegemist igava toiduretseptiga, vaid Heidil Pajuväravalt on nagu ikka maitsva kalaroa juurde lisatud ka põnev seik elust enesest. Head lugemist ja maitseelamust!

Tarvilikud toiduained:

► 1–2 paarikilost haugi► Paar peotäit soola haugi sisse­määrimiseks► 3–4 l vett► 5 tomatit► 1–2 tšillikauna► 5 punast või oranži paprikat► 5 keskmist kartulit► 3 porgandit► 2 sibulat► 5 küünt küüslauku► 2–3 loorberilehte► 1–2 sl äädikat► 1–2 sl oliiviõli► Soovi korral 3–5 vutimuna või 1 kanamuna► 50–100 g hapukoort või toidukoort► Maitse järgi soola, musta ja valget pipart, tilli

Edasi lugemiseks: