Foto: mari liis ilover
Kalatoitude retseptid
8. märts 2017, 06:00

Krevetipirukas, koorene mereannisupp

Mahedamaitseline krevetipirukas sobib hästi pidulikuma õhtusöögi eelroaks või koos sobiva rohelise salatiga iseseisvaks eineks. Kui soovid, võid pirukasse lisada ka pisut kuum- või külmsuitsutatud kala.
Koorene kalasupp on paljude kalasõprade lemmik. Sama suureks lemmikuks võib saada ka pisut vürtsikas mereannisupp, milles võid ära kasutada kõik kala ja mereandide ülejäägid, mida võib tihti sügavkülmast avastada. Eriti ahvatleva supi saad, kui lisad ka värskeid rannakarpe või muid mereande. Mõnus hõõguva mekiga supp sobib hästi nii külmal talveilmal sooja andma kui ka palaval suvepäeval jahutuseks, sest vürtsikas toit seda just teebki.

Mahedamaitseline krevetipirukas sobib hästi pidulikuma õhtusöögi eelroaks või koos sobiva rohelise salatiga iseseisvaks eineks. Kui soovid, võid pirukasse lisada ka pisut kuum- või külmsuitsutatud kala.Koorene kalasupp on paljude kalasõprade lemmik. Sama suureks lemmikuks võib saada ka pisut vürtsikas mereannisupp, milles võid ära kasutada kõik kala ja mereandide ülejäägid, mida võib tihti sügavkülmast avastada. Eriti ahvatleva supi saad, kui lisad ka värskeid rannakarpe või muid mereande. Mõnus hõõguva mekiga supp sobib hästi nii külmal talveilmal sooja andma kui ka palaval suvepäeval jahutuseks, sest vürtsikas toit seda just teebki.

Krevetipirukas

Roog kuuele kuni kaheksale

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99