Grüne Fee
Toiduuudised
27. aprill 2015, 05:12

Osale Grüne Fee retseptivõistlusel!

MÄNG ON LÕPPENUD! UUS MÄNG ALGAB 8. VEEBRUARIL!


Jaga häid nippe, kuidas salatitest ja maitserohelistest hõrke roogi valmistada, olgu selleks salat, supp või pirukas.
Lase fantaasia valla!
Grüne Fee Eesti korraldab 27. aprillist kuni 10. maini mõnusalt kevadiste ja värskete retseptide konkursi. Konkursile esitatavad toidud peavad kindlasti sisaldama eestimaiseid Grüne Fee tooteid, kas kurki, salateid või maitserohelisi ning olema lihtsalt valmistatavad. Jaga häid nippe, kuidas rohelisi köögivilju oma argiellu võimalikult hõlpsalt, aga samas huvitavalt ja maitsvalt kaasata!
Kuidas osaleda?
1. Valmista oma retsepti järgi maitsev toit ning tee roast ilus foto. Lae foto koos retseptiga üles. Näita kindlasti retseptis ära kõik kasutatud toiduained ja nende kogused. Ära unusta kirjeldada toidu valmistamise protsessi.
2. Jälgi, et:
• Roog sisaldaks Grüne Fee eestimaiseid köögivilju;
• Retseptis oleks välja toodud allergeenid (muna, piim, soja, oad, maasikad, mesi, pähklid);
• Lisatud on roa valmistamise orienteeruv aeg;
3. Kirjuta retsepti juurde kindlasti oma nimi, telefoninumber, e-posti aadress ja postiaadress , et saaksime Sinuga ühendust võtta.
Mida hinnatakse?
* Võistlustöö juures hinnatakse retsepti uudsust ja lihtsust, toidu maitset ja roa välimust.
* Viis parimat uudse retsepti autorit saavad auhinnaks suure Grüne Fee salatikorvi, mis sisaldab ohtralt rohelist – kurke, salateid ja maitserohelisi. Lisaks saavad parimad kaasa toidu- ja toitumisteemalise lauamängu „Reis ümber söögilaua“ (mängu kirjeldust saab lugeda siit).
* Parimatest retseptidest valmib Grüne Fee retseptivihik, mida levitatakse toidukauplustes.
Konkursi tingimused
Konkursi korraldaja: AS Grüne Fee Eesti (edaspidi:Grüne Fee), registrikood 10290200, aadress Valguse tee 1, Lohkva küla, Luunja vald, 62207 Tartumaa. Kontaktisik on Pille Pokk ([email protected]).
• Konkursi võitjad valib välja Toidutare.ee toimetus koostöös Grüne Fee Eestiga 11. mail ja neid teavitatakse sellest isiklikult telefoni või e-posti teel. Võitjatest antakse teada ka Toidutare.ee veebilehel.
• Retsepti saatmisega konkursile nõustuvad finalistid, et nende esitatud retseptid avaldatakse Grüne Fee Eesti levitatavatel trükisel ja jaotatakse Eesti jaevõrkudes.
• Võidetud peaauhinda ei asendata võitja nõudmisel teist liiki auhinnaga, välja arvatud juhul, kui auhind asendatakse teise samaväärse auhinnaga korraldaja otsusel.
• Retsepti esitaja kinnitab konkursil osaledes, et konkursile esitatav retsept on autori originaallooming.
• Retsepti saatmisega Grüne Fee Eestile kinnitab konkursil osaleja enda kohta esitatud andmete õigsust ja oma soovi osaleda konkursil ja nõustumist Grüne Fee Eesti poolt konkursi kohta kehtestatud kõikide tingimustega.
• Grüne Fee Eestil on õigus teha täpsustusi käesolevates tingimustes või neid muuta, teavitades muudatustest kodulehe vahendusel.