Küpsetised

Šokolaadikook 

Toidutare, 4. detsember 2007, 12:33
Lihtne šokolaadikook.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
u 50 minutit+ vähemalt 2,5 tundi külmas.

Koostisosad
PÕHI
2 dl Nisujahu
75 g Või
1 sl Vesi
TÄIDIS
200 g Tume šokolaad
2 lehte (3 g) Želatiin
250 g Kohupiim
2 tk Muna
3 sl Apelsinimahl

Valmistamine
ValmistusviisHaki jahu võiga, lisa vesi, sõtku tainaks. Lase seista külmas u 30 minutit. Pane taigen koogivormi (läbimõõduga 22 cm ). Küpseta 200ºC juures u 15 minutit. Jahuta. Tükelda šokolaad, sulata roostevabas kausis kuumas vees. Sulata želatiin, sega šokolaadiga, lisa kohupiim, muna, mahl. Vala segu küpsetatud põhjale ja lase tarretuda vähemalt 2 tundi, (parem üleöö).

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee