Lihatoidu retseptid

Lihtne pajaroog köögiviljadega 

Maire Suitsu, 23. oktoober 2008, 14:23
Lihtne pajaroog köögiviljadegaFoto: Jaan Heinmaa
Maitsev ja lihtne roog, mida aga siiski ei maksa korraga topeltportsjonit teha, sest keedetud köögivili kaotab külmkapis säilitamisel suure osa oma esialgsest värskusest ja maitsest.

Kogus: ühele

Retsept:
4 viilu Seakaelakarbonaad
Maisiõli
2 tk lihapuljongikuubik
Must purustatud pipar
Sibulapulber
4 tk Porgand
8 tk Kartul
SOOVI KORRAL
Paar väikest kaalikat

Valmistamine:
Tõsta liha lõikelauale, määri mõlemalt poolt õliga ning jäta 30 minutiks soojenema.Pane 1,5 liitrit vett keema. Pruunista lihatükid kiiresti kuumas õlis, vähenda siis pliidikuumust ja lase ka teiselt poolt pruunistuda. Tõsta liha keevasse vette, lisa pudendatud leemekuubikud ja maitseained; lase madalal kuumusel pool tundi haududa. Kaalikas lõika 1 cm paksusteks viiludeks ja pane hauduma kohe koos lihaga. Lõika kaabitud porgandid sentimeetripaksusteks viiludeks, lisa potti umbes poole tunni pärast. 10 minutit hiljem lisa tükeldatud kartulid ja vajadusel ka keeva vett, hauta veel 15 minutit. Tõsta tulelt ja lase 10 minutit kaane all järelvalmida.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee