Lõunasöögi retseptid

Hakkliha-kapsarull 

Toidutare, 29. juuli 2004, 12:14
Lisand keedetud kartulitele

Kogus: ühele

Retsept:
500 g Värske kapsas
200 g Hakkliha
1 tk Harilik sibul
3 kuni 4 tk Leotatud saiaviilud
1 tk Muna
1 sl Jahu
Sool
Rasvaine

Valmistamine:
Valmistusviis Peenesta kapsas, hauta väheses vees poolpehmeks ja nõruta. Sega hakklihale hulka hautatud kapsas, leotatud sai, muna ja hakitud sibul. Sega ühtlaseks massiks, lisa jahu, maitsesta ja vormi piklikud rullid. Pane rasvatatud pannile ja küpseta ahjus 220ºC juures.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee