Toidukordade retseptid

Mandlikreem küpsetistele 

Toidutare, 30. juuli 2004, 08:54
Lisand tortidele ja kookidele.

Retsept:
1 tk Muna
1 tk Munakollane
2 kuni 3 sl Suhkur
2 sl Jahu
0.75 kl Piim
0.75 kl Rõõsk koor (20%)
40 g Magusad mandlid
2 tk Mõrumandel (või 2 tilka essentsi)
75 g Või või 125 g 35% koort

Valmistamine:
Vahusta muna ja munakollane suhkruga, sega juurde jahu, piim ja koor ning kuumuta keemiseni, alles siis lisa või. Vala mandlid kuuma veega üle, lase seista 2-3 minutit, eemalda kestad, haki või jahvata peeneks ja lisa kuumale kreemile. Essentsi kasutades lisa see jahtunud kreemile. Samuti lisa vahustatud koor külmale kreemile ja sega õrnalt.
 
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee