Küpsetised

Kartulivahvlid 

Toidutare, 29. juuli 2004, 08:46
Pärmitainaga õhukesed vahvlid.

Kogus: kahele

Retsept:
2 tk Muna
1 sl Suhkur
Veidi soola
0.5 tk Sidruni riivitud koor
1 kl Piim
15 g Pärm
150 g Nisujahu
150 g Keedetud kartul
3 sl Sulatatud või
Rasvainet küpsetamiseks

Valmistamine:
Valmistusviis Sõelu jahu kaussi. Hõõru pärm suhkruga vedelaks, lisa leige piim, lahtiklopitud munad, rasvaine, maitseained ja sega vähehaaval jahuga. Riivi keedetud külmad kartulid ja sega tainaga. Lase tainal u 60 minutit kerkida ja küpseta õhukesed vahvlid. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee