Kiudainerikkad toidud

Pähklitega täidetud õunad 

Toidutare, 28. juuli 2004, 13:16
Ahjus küpsetatud õunad.

Kogus: neljale

Valmistusaeg: 40-60 min

Retsept: 8 tk Suured hapukad õunad
2 sl Või
4 sl Riivsai või -leib
3 sl Lauasuhkur
3 sl Hakitud pähklid või mandlid
1 kuni 2 sl Vesi

Valmistamine:
Eemalda õuntel südamik ja õõnesta veidi, nii et õõnsuse põhi jääb terveks. Koori õunad, riivi mandlid või haki pähklid, sega vee ja suhkruga ühtlaseks massiks, lisa veidi riivsaia või -leiba.
Täida õunad seguga, lao võiga määritud pannile, pintselda üle sulavõiga ja puista peale riivsaia või -leiba ning suhkrut. Küpseta ahjus 200°C juures 20-30 minutit, kuni õunad on küpsed.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee