Lõunasöögi retseptid

Hernesupp I 

Toidutare, 6. jaanuar 2005, 08:18
Hernesupp kuivatatud hernestest

Kogus: neljale

Retsept: 300 g Sea- või loomaliha
100 g Suitsuliha
1.5 l Vesi
200 g Herned
1 tk Porgand
1 tk Sibul
Sool
Petersell

Valmistamine:
Valmistusviis Pane liha koos leotatud hernestega külma veega keema. Keemahakkamisel eemalda vaht, lisa sibul ja keeda herned pehmeks. Enne keetmise lõppu lisa riivitud porgand, sool ja hakitud petersell. NB!Kui valmistad hernesuppi soolalihaga, siis keeda kõigepealt herned mageda veega eraldi pehmeks ja lisa koos keeduleemega lihaleemele.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee