Veiseliha retseptid

Raguu 

Toidutare, 28. juuli 2004, 10:28
Lihakaste hautatud loomalihast

4 portsjonile

600 g Loomaliha
2 sl Rasvaine
1 tk Harilik sibul
0.5 tk Seller
1 tk Porgand
1 sl Jahu
Sool
Pipar
0.5 l Vesi/puljong
2 sl Hapukoor
1 sl (Tomatipasta)

Valmistamine

Valmistusviis Tükelda liha koos kondiga, pruunista hautamisnõu põhjas kuumas rasvas, puista peale soola, pipart. Samas prae tükeldatud porgand ja maitseviljad, lisa jahu, pruunista kergelt. Vala peale vesi/puljong, sega ja hauta. Lisa hapukoor (ja soovikorral tomatipasta) 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee