Veiseliha retseptid

Liharullid 

Toidutare, 28. juuli 2004, 08:29
Loomalihalõigud peekoni ja porgandiga

6 portsjonile

600 g Loomaliha
150 g Peekon
2 sl Rasvaine
1 kuni 2 tk Harilik sibul
1 kuni 2 tk Porgand
Aedtill
Sool
Pipar
1 sl Jahu
3 sl Hapukoor

Valmistamine
Valmistusaeg: 40-60 min

Valmistusviis Lõika liha risti kiudu 1 cm paksusteks viiludeks, vasarda, puista peale soola ja pipart. Igale viilule pane peale porgandi- ja peekoniriba ning hakitud sibulat. Lihaviilud rulli kokku, kinnita tikuga, pruunista rasvas. Lisa ülejäänud sibul, vala peale kuum vesi ja hauta liharullid pehmeks. Lisa külma veega segatud jahu, keeda läbi, maitsesta ja lisa hapukooor.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee