Hommikusöögi retseptid

Juustukaste 

Toidutare, 4. märts 2011, 13:18
Kuum juustukaste köögiviljadele, sobib porrulaugu ja brokkoli juurde

4 portsjonile

4 dl Piim
1 sl Jahu
3 dl Riivjuust
Muskaatpähkel (riivitud, soovi korral)
80 g Või

Valmistamine
Valmistusaeg: kuni 20 min

Valmistusviis Sulata poti põhjas või, lisa jahu ja sega pidevalt.Lisa kuum piim, esialgu vähehaaval. Keeda umbes 3 minutit, kastet vispliga pidevalt segades. Lisa riivjuust, sega kuni juust on sulanud, ÄRA KEEDA! Maitsesta vajadusel soola ja riivitud muskaatpähkliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee